Kayseri İl Başkanlığı

DENİZ TV'YE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ! DENİZ TV'YE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ!

08 Nis 2022

DENİZ POSTASI TV’YE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ!

Dün akşam Deniz Postası TV “Ramazan Sohbetleri” programına konuk olarak katılacak olan ve yakın zamanda partisi MHP’den istifa eden, Kocasinan Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Sedat Kılınç ile programın moderatörü Gazeteci Azim Deniz’e karşı gerçekleştirilen; darp ve adam kaçırma ile sonuçlanan çirkin saldırı hepimizde şok etkisi ve derin bir üzüntü yaratmıştır.


Basınımız Kayseri’ye ve bu çağa yakışmayan bir davranış, saldırı ile karşı karşıya kalmış bulunmaktadır. Yapılan bu çirkin saldırının hiçbir şekilde haklı ve mantıklı bir açıklamasının olduğunu düşünmemekteyiz. Olayı gerçekleştiren, şiddetle beslenen bir takım güruhun arkasında her kim yada kimler varsa iletişim çağında koca bir iletişimsizlik yaşadıkları ortadadır. Şiddet hiçbir şeye çözüm değildir! Toplum günden güne kutuplaştırılıp, o’cu yada bu’cu tanımlamalar ve bizden değilsen, bizden ayrıldıysan sonuçlarına katlanacaksın mantığıyla hareketlerin arttığı bir süreç içerisinden geçmektedir. Bu tarz davranışlara sebep olan yönlendiren kişi yada kişiler bu toplum tarafından da unutulmayacaktır, günü geldiği zaman onlara hak ettiklerini demokratik bir yolla gereken en güzel cevabı vereceklerdir. Unutulmamalıdır ki, gizleyecek, korkacak bir şeyleriniz yoksa özgür basından ve bunu dile getirmeye çalışan bireylerden korkmanıza gerek yok. Aksi bir durum söz konusu ise de bunun yolu şiddetten değil, karşılıklı iletişimden geçmektedir. Biz bunu bilir, buna inanırız.


Deniz Postası başta olmak üzere tüm basın mensuplarımıza karşı yapılmış olarak gördüğümüz, bu çirkin saldırı için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. DEVA Partisi Kayseri il ve ilçe teşkilatları olarak kim tarafından yapılırsa yapılsın, sebebi ne olursa olsun şiddet eylemlerinin ve haksızlığın karşısında olup; olayı gerçekleştiren kişilerin (gerek perdenin önünde olsun gerek arkasında) ivedilikle yakalanmalarını ve adalet karşısında yargılanmalarını istiyoruz.



  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DENIZ TV SALDIRI
  • #DEVA PARTISI BASIN AÇIKLAMASI
  • #DEVA KAYSERI İL BAŞKANLIĞI
  • #METIN ÖZKAYA

SONRAKİ HABER

TALAS İLÇE BAŞKANIMIZA YETKİ BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

08 Nis 2022