Kayseri İl Başkanlığı

İL BAŞKANI METİN ÖZKAYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI İL BAŞKANI METİN ÖZKAYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

17 Mar 2023

İl Başkanı Metin Özkaya, parti binamızda gerçekleştirilen basın toplantısında istifasını sunarak, 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Basın açıklaması ise;

"Kıymetli Basınımız ve DEVA Partisi Gönüllüleri,

Basınımız aracılığıyla ekranları başında bizleri seyreden ve sonradan seyredecek olan tüm vatandaşlarımız, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor; basın toplantımıza hoş geldiniz diyorum.

6 Şubat’ta 11 ilimizde ağır yaralar ve unutulmayacak bir acı bırakan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel felaketi ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah böyle bir acıyı bir daha ülkemize ve milletimize yaşatmasın.

20 Ekim 2022 yılından bu yana Kayseri DEVA Partisi il başkanlığını görevini yürüttüm. Kayseri gibi siyasi atmosferin zor bir yolculuk olduğu şehirde, partimiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Bu yolda da DEVA’mıza davamıza yol arkadaşlığı yapmak isteyen binlerce gönüllü ile bağ kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şehrimizde DEVA iktidarında yapabileceklerimizi sokak sokak cadde cadde çarşı-pazar gücümüzün yettiğince anlatarak Kayseri’de umut olarak gönüllere dokunmayı başardık. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz bütün herkese teşekkürü borç bilirim.

Geçtiğimiz hafta seçim takviminin açıklanmasıyla partimizin aday adaylığı süreci başladı ve 20 Mart’ta sona erecektir. Partimizde aday adayı olmak isteyen tüm gönüllülerimizi bir kez daha partimize davet ediyorum. Bugün ll başkanı olarak son görevimi yapıyorum. Gururla sürdürdüğüm başkanlık görevinden partimizden 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Hafta başı itibari ile il başkanlığımız için 2 aylık süreli vekaleten bir atama gerçekleştirilecektir.

Bugün itibariyle demokrasi yarışında yol arkadaşlarım ve gönüllülerimiz ile birlikte Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan ile partimizin arkasında dimdik, dersine iyi çalışmış bir şekilde durmaya devam edeceğiz. Kayseri başta olmak üzere tüm ülkeye faydalı işler yapabilmek adına niyet ettiğimiz bu güzel yolda karşımıza çıkan tüm zorlukları bir bir üstesinden geleceğimizde açık bir gerçek. Yapılan istişareler sonrası ve milletimizin desteği ve takdiriyle TBMM çatısı altında Kayseri’nin gür sesi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Biliyorsunuz ki bu seçim sıradan bir seçim olmayacak korkunun, sindirilmişliğin ve baskının en tavan yaptığı bir atmosferde gerçekleştireceğimiz seçimde milletimiz gerekeni özverili bir şekilde sandık başında gösterecektir.

Haydi Kayseri oyuna sahip çık, kendin için, geleceğin için, yarınların için memleketin DEVA’sı için Oylar DEVA olsun diyerek Kayseri halkının bu zamana kadar sahada göstermiş olduğu teveccüh ile birlikte desteğine talibiz.

Seçimlerin, tüm partilerin aday adayları ve adayları nezdinde demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni ediyorum.

Desteğiniz ve ilginiz için tekrardan teşekkürler,"

METİN ÖZKAYA(DEVA Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı)

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA PARTISI
  • #DEVA PARTISI KAYSERI
  • #METIN ÖZKAYA
  • #2023 SEÇIM

SONRAKİ HABER

ÖZVATAN İLÇE BAŞKANI ŞAHİN ÇAĞRI OLDU

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

17 Mar 2023