Kayseri İl Başkanlığı

KOCASİNAN İÇİN İLÇE BAŞKANI ATAMASI YAPILDI KOCASİNAN İÇİN İLÇE BAŞKANI ATAMASI YAPILDI

09 Oca 2024

Saygıdeğer Deva Partisi Mensupları ve Kamuoyu,

Bugün sizlere Partimizin Kocasinan ilçe başkanının açıklanmasıyla ilgili sevindirici bir haberi duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Partimizin demokratik süreçleri ve katılımcı yapısı çerçevesinde yapılan değerlendirmelerin ardından, yeni ilçe başkanımızın belirlendiğini sizlere duyurmaktan büyük mutluluk duymaktayım.

Devletin ve milletin menfaatlerini ön planda tutan, dürüstlük ilkesini benimsemiş ve adalet duygusunu taşıyan bir başkanın seçilmesi, partimizin temel değerlerine bağlılığını ve gelecekteki başarılarını taahhüt ediyor. Bu önemli görevi üstlenecek olan ve ilçe başkanı olarak önerilerimizle Genel Merkezimiz tarafından ataması yapılan kişi Ahmet Adıbelli. Kendisi partimizin, Kayseri'de kurulduğu ilk günden bu yana canla başla desteğini esirgemeyen kıymetli bir üyemiz; gönüllümüzdür. İnanıyorum ki Ahmet Bey, parti hedefleri doğrultusunda yerel düzeydeki çalışmalara liderlik edecek, yaklaşan yerel seçimler için partimize daha geniş kitlelere ulaşma konusunda katkı sağlayacaktır.

Ahmet Adıbelli’nin ilçe başkanı olarak belirlenmesi, partimizin güçlenmesi, yerel düzeyde daha etkin olması ve toplumumuza daha iyi hizmet verebilmesi adına önemli bir adımdır. Yeni ilçe başkanımızın göreve başlamasıyla birlikte, partimizin enerjisi ve dinamizmi daha da artacak, hedeflerimize ulaşma yolunda güçlü adımlar atılacaktır.

DEVA Partisi olarak, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hareket ederek, ülkemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyoruz. İlçe başkanımızın liderliğinde, yerel düzeydeki sorunların çözümüne odaklanarak, partimizin etkinliğini artırmak için birlikte çalışacağımıza olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni ilçe başkanımıza başarılar diliyor, partimizin daha da güçlenerek ülkemize daha iyi hizmet etmesini temenni ediyorum. Hep birlikte ülkemize tekrar bereket gelsin diye gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Ufuk TAŞCI

Deva Partisi Kayseri İl Başkanı


  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA PARTISI KOCASINAN
  • #DEVA PARTISI KAYSERI
  • #AHMET ADIBELLİ
  • #DEVA PARTISI TEŞKILATLANMA

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Oca 2024