Kayseri İl Başkanlığı

İL BAŞKANI ÖZKAYA'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI İL BAŞKANI ÖZKAYA'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Tem 2022

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PYD terör örgütü tarafından gerçekleştirilen, kanlı ve hain darbe girişimi, Türkiye’nin birlik beraberlik ve bütünlüğünü, halkın ortaya koyduğu milli irade ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen bir darbe teşebbüsü ülke tarihine kara bir leke olarak adını yazdırmıştır.

Demokrasiye vurulmak istenen en büyük zincir, 15 Temmuz’da kahraman halkımızın tarihi direnişiyle bastırılarak, hainlere geçit verilmemiştir. Ülke geleceğine kara bir leke süren bu hayasız eylem karşısında milletimiz meydanlara inerek, bu topraklar için al bayrak için canını hiçe sayabilmeyi tekrar gösterdi. İşte bu yaşanan güçlü direniş karşısında bizlerinde ülkemizi tam demokrasiye kavuşturmmak, o büyük direnişe karşı tarihsel sorumluluğumuzu ortaya koymaktadır.

Milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkmak adına kahraman halkımızın canla başla mücadele verdiği bu anlamlı günde şehit düşen tüm vatandaşlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Metin ÖZKAYA - DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı



  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA PARTISI KAYSERI
  • #DEVA 15 TEMMUZ MESAJI
  • #METIN ÖZKAYA

SONRAKİ HABER

KAYSERİ'DE KALE SALLANDI!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

15 Tem 2022